LOGO_VågaVäxaLogo_SVART_rgb_WEB.gif hemsida

Min mission

Företagsnamnet VågaVäxa fångar min mission - vilket är att hjälpa, stötta, inspirera och utmana människor att våga förändra och förverkliga.

Jag vill hjälpa människor att gå vidare i den riktning de drömmer om. Att hitta sin energi, sin kärna, sin mening, sin passion och sin styrka för att uppnå den överlägset bästa varianten av sig själva och sin framtid.

Allt är energi!
 

Hört från kund

Samarbetet underlättade enormt för mig och jag kom snabbt igång genom ett konkret stöd. Jag kände mig trygg, fick hjälp att hitta nya synvinklar och mod att byta bransch och göra det jag helst ville göra. Det kändes som du inte bara gjorde ditt jobb utan fanns tillgänglig för mig med hela ditt hjärta.
Samara
 

Mitt ideella bidrag

Jag vill bidra till att ungdomar vågar drömma stort om sin framtid och tro sig själva och sin förmåga. Det är så roligt att få ta del av deras tankar och planer och känna att jag kan stärka dem i att våga ta ut svängarna i livet!

Hört från elever

Väldigt bra och peppigt! Jag är taggad på livet nu. Se upp, här kommer jag!

Föreläsningen var annorlunda och rolig. Den fick mig att tro på mig själv.

Är så glad att jag gick på den här föreläsningen. Den var mycket givande!

Väldigt motiverande och inspirerande!!
SÅ bra!!!

Lärorik, intressant och interaktiv för publiken! Jättekul. Tack!

Bra att man fick en lista/kompendium, för det som togs upp var mycket viktigt.

Grym föreläsning! J.....t skönt för oss gymnasieelever.

Hört från kund

Jag vill verkligen tacka dig för att du vägledde mig så fint och fick mig att tro på min egen förmåga och kompetens, Sofia