LOGO_VågaVäxaLogo_SVART_rgb_WEB.gif hemsida

Värdegrund

Närvaro
Engagemang
Ärlighet
Glädje
Nyfikenhet
 

Övrigt

Jag nätverkar och utbildar mig nationellt och globalt i ICF International Coach Federation, Success Resources, Real Life, Neurogym, Global Woman Club m.m. för att ständigt växa.

Om mig

Jag är expert på att hjälpa människor bygga rätt mental inställning vilket krävs för att nå nya och bättre resultat. Det sätt du tänker på idag har tagit dig dit du befinner dig just nu. Vill du längre behövs helt enkelt nya tankar och handlingar.

Stay hungry! Stay foolish! Jag har alltid varit nyfiken på vad som finns runt hörnet och utmanar gärna mig både professionellt och privat. Mina egna coacher och mentorer inspirerar mig att tänja på komfortzonen så att jag fortsätter utveckla mig själv och förverkliga mina mål.

Min inställning till livets möjligheter kommer även att påverka dig positivt! "Det går inte" finns inte i min vokabulär.

Sedan 2006 driver jag VågaVäxa! där jag är verksam som coach och talare. Har genomfört många tusen coachingsessioner med ledare, egna företagare, anställda inom olika branscher, i team och i grupper och är van att se potentialen hos människor.

I mina meriter ingår flera av ICF accrediterade coachutbildningar i Sverige och jag har gått i lära hos några av världens bästa coacher som Carly Anderson och Maria Nemeth från USA. Jag har utbildning i NLP (neurolingvistisk programmering), mental träning, ledarskap och personlig utveckling. Är certifierad användare av självskattningsverktyg som PulsAnalys och Extended Disc. 

Som utbildad fastighetsinvesterare driver jag sedan 2017 även företaget Bolin Properties där vi skapar och erbjuder hemtrevliga boendemöjligheter som håller hög standard, till en rimlig hyra. Till dem som väljer att investera tillsammans med oss erbjuder vi mycket god ränta.

Har varit chef med ansvar för personal och verksamhet under många år. Arbetade utomlands i tio års tid, vilket gav ytterligare perspektiv. Har erfarenhet av projektledning, rådgivning och som redaktör i en rad branscher. Med stort intresse för hälsa har jag även arbetat med rehabilitering.

Har tidigare studier i bland annat språk, juridik och hälsa. Mitt intresse för att själv vårda kropp och knopp genom yoga, meditation och fysisk träning bidrar också till att jag kan vara det stöd du behöver för att ta dig långt bortom den punkt där du annars lätt ger upp.

Jag coachar även på engelska och spanska.

Sagt om mig:
Inspirerande   Engagerad   Närvarande   Lyhörd   Utmanande  
Tydlig  Modig  Omtänksam   Fantasifull   Glad   Positiv   Lättsam